Yhdistyksemme toimintaan kuuluu myös Työ- ja Resurssipajan työllisyyspoliittinen hanke. Pirkanmaan TE-toimiston rahoittamassa hankkeessa pyritään saattamaan pidempään työttömänä olleita avoimille työmarkkinoille muun muassa vuokratöiden kautta. Hanke on käynnistynyt helmikuussa, ja siinä kehitettävä palvelu on nimeltään Duuniväylä.

Ensimmäiset kokemukset Duuniväylästä ovat olleet rohkaisevia. Esimerkiksi tamperelainen Ari Tetri löysi Duuniväylältä reitin takaisin työelämään. Hän jäi työttömäksi vuonna 2011 ja osallistui sittemmin kuntouttavaan työtoimintaan Työ- ja Resurssipajalla. Kuntouttavan työtoiminnan päätyttyä hän hakeutui Duuniväylälle.

Palvelu tarjoaa pitkäaikaistyöttömille mahdollisuuden työnhakuvalmiuksien parantamiseen sekä työllistymiseen henkilöstöpalveluyrityksen kautta. Duuniväylän myötä löytyi töitä myös Ari Tetrille. Arin haastattelu on luettavissa Tamperelainen-lehden nettisivuilta.

Duuniväylä-palvelun kohderyhmää ovat pidempään työttömänä olleet Tampereen ja ympäristökuntien työttömät työnhakijat. Palvelu on maksuton. Lisätietoa Duuniväylästä täällä. Voit myös tykätä ja tiedustella Duuniväylästä Facebookissa.