Haemme (1-2 henkilöä osa-aikatyö) Mielen Avoimen Opiston (ent. Mielen Avoin Opisto) moniammatilliseen työtiimiimme.

Haetaan yhtä (80% työaika) tai kahta (esim. 40% ja 40%:n työajat) osa-aikaista kokemusasiantuntijaa. Työntekijän tulee olla kokemusasiantuntijakoulutuksen käynyt henkilö, jolla on omakohtaista kokemusta mielenterveyden häiriöistä, päihdeongelmista tai muista elämän kriiseistä sekä niihin liittyvistä palvelutarpeista.

Kyseessä on uusi työtehtävä, johon kuuluu kokemusasiantuntijuuden tuominen työhön muun muassa toimintojen sisältöjen kehittämiseen ja tuottamiseen sekä kokemusasiantuntijana toimiminen. Työssä on monipuolista verkostoyhteistyötä ja esimerkiksi koulutusten järjestämistä ja organisointia
Arvostamme kokemusta monipuolisista kokemusasiantuntijatehtävistä, kehittämismyönteisyyttä ja halukkuutta yhdessä työtiimin kanssa suunnitella, kehittää ja toteuttaa erilaisia Mielen Avoimen Opiston toimintoja. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, joissa vaaditaan joustavuutta.

Työ alkaa 12.3.2018 (tai sopimuksen mukaan) ja päättyy 31.12.2018 (Toiminta on STEAn ja Tampereen kaupungin rahoittamaa).

Lue lisää…