Työ- ja Resurssipaja täyttää 20 -vuotta. Juhlimme työn merkeissä torstaina 8.6.2017 klo 13-15.30. Tilaisuudessa on syötävää, juotavaa, naposteltavaa ja muuta ohjelmaa.  Mahdollisuus tutustua Työ- ja Resurssipajan osastoihin ja toimintaan sekä Avoin Paja Inspiksen toimintaan. Kaikille yhteistyökumppaneillemme tervetuloa! 

PALVELUT

Työ- ja Resurssipajan asiakkaat ovat pääsääntöisesti 1.4.alkaen Tampereen kaupungin osallisuutta vahvistavan kuntouttavan työtoiminnan ja  sosiaalisen kuntoutuksen palveluissa. Palveluihin hakeudutaan aikuissosiaalityön kautta.

Työ- ja päiväkuntoutusta Tampereen ympäristökuntien mielenterveyskuntoutujille
Työpajalla on mahdollista saada mielekästä tekemistä päiviin, tavata muita ihmisiä ja vahvistaa sosiaalisia taitoja. Työtoiminnan avulla on mahdollista ylläpitää päivärytmiä ja parantaa arjessa selviytymistä. Palveluun tarvitaan maksusitoumus asiakkaan kotikunnasta. Tiedustelut työpajan johtaja Kari Vuorinen p. 040 524 7233

Työ- ja päiväkuntoutusta Ylöjärvellä
Työ- ja päiväkuntoutus on tarkoitettu ylöjärveläisille mielenterveyskuntoutujille, jotka hyötyvät kuntoutusta tukevasta työtoiminnasta. Palvelu on ylöjärveläisille maksuton. Palvelun tilaajana on Ylöjärven kaupunki. Toimintaan voi käydä tutustumassa omaehtoisesti tai ryhmissä. Tiedustelut Mika Kaarijoki, puh: 050 351 4888. Työ- ja toimintakeskus sijaitsee Ylöjärven keskustan tuntumassa, osoitteessa Mikkolantie 42.

Duuniväylä / pitkäaikaistyöttömien  yksilöllistetyn työllistymispalvelun hanke
Palvelu on tarkoitettu Tampereen sekä ympäristökuntien työttömille työnhakijoille. Palvelun päätteeksi asiakas voi työllistyä yhteistyökumppanimme RTK:n ja VMP Varamiespalvelu Oy:n kautta. Lisätietoja palvelusta saa täältä sekä Sari Kuosmaselta,(hankekoordinaattori,) p. 050 527 3666 ja Paula Mallastolta p. 040 717 8723.

Startti-ryhmät   
Seuraavat Startti-ryhmä järjestetään 11.9 – 11.10. Startti-ryhmässä on mahdollista tutustua työpajatoimintaan, harjoitella ja kartoittaa työelämävalmiuksia sekä suunnitella jatkopolkuja. Ryhmä kestää 4–6 viikkoa ja se sisältää ryhmäpäiviä, yksilöohjausta sekä työtoimintaa. Ryhmä on suunnattu erityisesti 18–29-vuotiaille. Tutustumiskäynti sovitaan Mirka Vuorensivun kanssa puh. 050 583 8101. Palvelu on tamperelaisille maksuton ja muut pääsevät mukaan oman kunnan maksusitoumuksella.

Avoin Paja INSPIS
Inspis on matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toiminta on vapaaehtoista, maksutonta ja siihen voi jokainen osallistua voimavarojen mukaan. Vastaava ohjaaja Satu Huhtala p. 050 372 9318.Toimintaa rahoittaa Stea ja  Tampereen kaupunki.