Yhdistys

Mielen ry on kolmatta sektoria edustava yleishyödyllinen mielenterveys- ja päihdeyhdistys. Perustamisvuotemme on 1991.

Ensimmäinen tukiasumisen ja päivätoiminnan keskus aloitti toimintansa Muotialan kaupunginosassa, jonka mukaan yhdistys sai nimekseen Muotialan asuin- ja toimintakeskus ry. Mielen ry:ksi nimi vaihtui 1.2.2018.

Yhdistyksellä on tällä hetkellä toimipisteet kolmella paikka-kunnalla; Tampere, Ylöjärvi ja Pirkkala. Asiakkaita on koko Pirkanmaan alueelta.

Toimintamuotojamme ovat tukiasuminen ja tuettu asuminen tukiasunnossa, työtoiminta ja ammatillinen kuntoutus, kansalaistoiminta (kokemusasiantuntijatoiminta, avoin ryhmätoiminta, perhetuki ja vapaaehtoistoiminta) sekä virkistystoiminta.
Toimimme tiiviissä yhteistyössä julkisen sektorin kanssa.